About the Ministry Documents Institutions News Events Projects ICT Online services

Program of the 18th Uzbekistan International Exhibition "Healthcare - TIHE - 2013" seminar "Radiotherapy in Oncology" Main

12 апреля 2013

Program of the 18th Uzbekistan International Exhibition "Healthcare - TIHE - 2013" seminar "Radiotherapy in Oncology"

In connection with conducting on 11th of April 2013 the “Radiotherapy in oncology” workshop supported by the Society of Radiologists of Uzbekistan in the framework of 18th International exhibition “Health – TIHE-2013”:

  1. To agree with the seminar program (attached), prepared with participation of the Society of Radiologists of Uzbekistan.
  2. Rector of Tashkent Institute of Advanced Medical Education D.Sabirov to present in 10 days to Head Department of Science and Educational Facilities the report on the seminar outcomes.
  3. To prepare the certificates for the participants of the seminar and present them in due order.
  4. To take into account, that expenses related to printing of certificates are taken over by ITE Uzbekistan company.
  5. The control over execution of the current directive to be placed on the Head of the Main Department of Science and Educational Facilities Sh. Atakhanov.

Deputy MinisterA.I.Kamilov
 
Attachment to the directive
of the Ministry of Health
as of «___» April 2013г. №_____

PROGRAM OF THE SEMINAR

11th of April, 2013/ Uzbekistan, Tashkent
NEC “Uzexpocenter” OJSC, hall “Congress-Hall”

10.00. Greeting speech of the Deputy Minister of Health of the Republic of Uzbekistan, Professor Hodjibekov M.H.

I MEETING
Moderator:Professor Navruzov Sarimbek Navruzovich, Director of the Republican Onology Center

10.15 HEALTHCARE BELGIUM

Topic: «Perfection in fighting cancer»
Speaker: Mr. Herwig Fleerackers, General Manager of Healthcare Belgium
20 min

10.35 ORFIT (Healthcare Belgium)

Topic: «Positioning and immobilization of patient in radiation oncology”
Speaker: Mr. Steven Cuypers, CEO Orfit
20 min

10.55 CYPRA (Healthcare Belgium)

Topic: «High technological equipment for radiation therapy »
Speaker: Rocio Hernandez Viciana, Manager on international development
20 min

11.15 MEDICAL CLEAN AIR (HEALTHCARE BELGIUM)

Topic: «Cleaning air and creation of isolators»
Speaker: Mr. Hendrik Van Passel, CEO Medical Clean Air
20 min

11.35 ION BEAN APPLICATION (IBA, HEALTHCARE BELGIUM)

Topic: «Solutions for diagnostics and treatment of cancer»
Speaker: Mr. D. Cherkasov
20 min

12.00 VARIAN MEDICAL SYSTEMS INTERNATIONAL AG (SWITZERLAND)

Topic: «Modern methods of radiation therapy in treatment of breast cancer»
Speaker: Olga Utekhina, MD, Docent, Head of Clinic on therapeutic radiology of Riga Eastern University hospital
45 – 60 min

13.00 – 14.30 LUNCH BREAK

II MEETING
Moderator:Mr. Zaretdinov Damir Arifovich, Chief Radiologist of the Ministry of Health of the Republic of Uzbekistan

14.30 UJP PRAGA (CZECH REPUBLIC)

Topic: Department of advanced methodologies of radiotherapy and using Cobalt radiator.
Speaker: Jaromir Shejbal, Professor
60 min

15.30 SIEMENS

Topic: “Opportunities of Siemens computed tomography in planning radiotherapy” and “Advanced technologies of Siemens Magnetic Resonance Imaging".
Speaker: Osintsev Konstantin, leading expert on equipment.
45 min

16.15 MEMED (AUSTRIA) & ULRICH MEDICAL (GERMANY)

Topic: «Requisite conditions for getting optimal contrasting at CT and MRT-imaging in oncology. Virtual colonoscopy in oncology»
Speaker: Dr. Karina Kovalyova, Medical Director on international sales.

16.35 ACIBADEM HOSPITALS GROUP (TURKEY)

Topic: Stereotaxic radiotherapy of body in lung cancer.
Speaker: Dr. Hale Başak, Professor
45 min

17.15 Presenting Certificates to participants of the seminar

18.00 Closing the seminar


Adoption date:  03.04.2013
Document number:  485
Type of document:  Order of the Ministry of Health